« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Halbe Pomper

Locatie Assen
Uurtarief onbekend
Telefoon 0592-345188

Werkzaam bij Rein Advocaten & Adviseurs
Specialismen Contracten (algemeen), schade en aansprakelijkheid
Faillissementen
Goederenrecht
Incasso's
Procesrecht

Contact opnemen

Website

Halbe is vooral procesadvocaat. Hij richt zich op het procederen in civiele zaken en het afwikkelen van faillissementen. Halbe is gespecialiseerd in incasso, het verhaal van schade en het ...Lees verder

Halbe is vooral procesadvocaat. Hij richt zich op het procederen in civiele zaken en het afwikkelen van faillissementen. Halbe is gespecialiseerd in incasso, het verhaal van schade en het verweren tegen onterechte aansprakelijkstelling.

 

Hij is uitstekend thuis in de spelregels van het procesrecht en heeft ruime ervaring in het opstellen van processtukken en het verdedigen van jouw belangen. Heldere argumentatie en een goede weergave van de feiten en relevante rechtsregels zijn daarbij kenmerkend. Halbe doorgrondt (juridisch) complexe zaken snel en brengt de kansen en risico’s helder onder woorden. Hij heeft een goed begrip van alle belangen. Daardoor bedenkt hij ‘out of the box’-oplossingen. Op basis van deze kennis en een onderbouwde inschatting van de waarschijnlijke uitkomst van een mogelijke procedure, brengt Halbe partijen bij elkaar. Zodat een procedure uiteindelijk vaak niet nodig is. Mocht die wel nodig zijn, dan staat hij naast en voor jou. En vecht hij voor jouw belangen.

 

Halbe geniet op Bourgondische wijze van iedere dag. Met vrienden op het terras, maar ook thuis met vrouw en kind. Om nog enigszins in conditie te blijven speelt hij rugby: de ultieme teamsport, waarbij communicatie, samenwerking en volledige inzet de kernwaarden zijn. Deze teamgeest en kernwaarden gelden voor hem ook in zijn werk. Halbe zorgt ervoor dat je er blind op kan vertrouwen dat het team van Rein je met volledige inzet ondersteunt.

Contact opnemen

Advocaat sinds
26 Februari 2008

Contactinformatie
Rein Advocaten & Adviseurs
Postbus 622
9400AP Assen

Tel. 0592-345188
Fax. 0592-372431
Email pomper@rein.nl
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Halbe Pomper

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht